Diensten bij Carwash Kampen

Poets en Clean

Wil je jouw auto van binnen en buiten weer blinkend schoon hebben? Wij bieden verschillende opties als het gaat om het poetsen van de binnen- en buitkant van jouw auto!​

Automatten reinigen

De auto is van de buitenkant weer blinkend schoon. Op naar de binnenkant! Met onze mattenwasser heb jij ook jouw automatten binnen een korte tijd weer schoon en fris in de auto liggen.

Gratis stofzuigen

In onze washal hebben wij maar liefst 14 stofzuigplaatsen die je gratis kunt gebruiken na het wassen van jouw auto. Ook hier heb je geen last van de weersomstandigheden.

Zelf autowassen

Was jij liever zelf je auto? Carwash Kampen heeft 3 wasboxen waar jij zelf jouw auto kunt wassen.
De boxen staan binnen dus je hebt geen last van weer en wind!

Wasstraat

Onze straat is 50 meter lang en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Jouw auto wordt krasvrij gewassen dankzij het gebruik van kwalitatief hoogstaande borstels. 

Autoruiten tinten

Wil je jouw auto een stoere uitstraling geven? Of minder last hebben van de zon die zorgt voor een warme auto en minder goed zicht? Dan is het tinten van de autoruiten een goede optie.

Dogwash

Een schone hond, maar een smerige badkamer; herkenbaar voor veel hondeneigenaren. Dit is verleden tijd met de komst van de Dogwash bij Carwash Kampen.!