Gratis auto stofzuigen bij Carwash Kampen

Buitenkant schoon? Op naar de binnenkant van jouw auto! In onze washal hebben wij maar liefst 14 stofzuigplaatsen, waar jij GRATIS kunt stofzuigen na het wassen van jouw auto en zo ook de binnenkant weer mooi schoon kan maken.

Hier heb je geen last van weersomstandigheden. Dus regen is geen excuus meer om de auto niet te wassen! De plaatsen zijn ruim opgezet. Geen last van de auto’s die naast je staan en met de stofzuigerslang van 4 meter lang kun je ieder plekje in je auto bereiken. Perfect dus om de binnenkant van jouw auto schoon te maken

Zo kun jij de achterbak nooit meer ‘plotseling’ vergeten! 😉 

Krachtige stofzuigers!

De stofzuigers zijn aangesloten op ons centrale stofzuigsysteem. Die past de zuigkracht automatisch aan op het aantal gebruikers.

Als je hiermee de binnenkant van jouw auto hebt schoongemaakt, wil je nooit meer anders! Schoonmaken wordt leuker dan het ooit geweest is! 

Dat onze klanten enthousiast zijn, blijkt wel uit de voorwerpen die worden opgezogen met de krachtige stofzuiger. En ja…dat heeft wel eens een verstopping als gevolg.

Wanneer is je auto stofzuigen gratis?

Bij Carwash Kampen altijd als je bij ons gewassen hebt! 

Ben jij die fanatiekeling die in één van onze drie wasboxen de auto zelf eens grondig onder handen neemt? Of rij jij liever een rondje door de wasstraat om je auto weer te laten blinken! 

Voor welke optie jij ook kiest, je kunt bij ons na het wassen altijd gratis gebruik maken van onze stofzuigers. 

einde van de wasstraat

Auto interieur reinigen

Je auto interieur reinigen. Doe jij dit weleens? Enig onderhoud aan de binnenkant van de auto is ook belangrijk. En de nieuwe, frisse geur van de schoongemaakte autobekleding is altijd weer een feestje.

Wist je dat je bij Carwash Kampen ook zelf je auto kunt stofzuigen? Als jij gebruik maakt van onze wasstraat kun je daarna één van de 14 ruime stofzuigerplaatsen gebruiken om je auto te stofzuigen. Met de krachtige stofzuigers ideaal dus om je autobekleding schoon te maken.

Heeft de auto een uitgebreide poetsbeurt nodig, maak dan gebruik van de Poets & Clean service bij Carwash Kampen.

Veelgestelde vragen over stofzuigen

Is de auto door de wasstraat geweest, dan is er altijd ruimte en mogelijkheid om GRATIS jouw auto te stofzuigen.

Er is geen eindtijd of tijdsduur voor het stofzuigen na de wasstraat. Ben je klaar, maak de plek weer vrij voor een ander. De stofzuigplek is niet bedoeld om de auto verder te poetsen.

Voor de matten in de mattenwasser gaan is het goed om de matten even uit te kloppen. Doe vervolgens € 2,- in het apparaat en leg de automat in de gleuf. 

De mattenwasser wast, zuigt en droogt de mat. Dit duurt slechts enkele minuten en dan is de mat klaar voor gebruik.

Onze medewerkers kunnen jouw auto ook stofzuigen!

De binnenkant van je auto schoonmaken kan een intensief en tijdrovend klusje zijn. Daarnaast is het belangrijk om secuur te werk te gaan om geen blijvende schade toe te brengen aan het interieur. Ook kan het vinden van alle smoezelige plekjes een groot karwei zijn. Voor de medewerkers van Carwash Kampen is dit echter geen probleem.

Carwash Kampen beschikt over medewerkers die gespecialiseerd zijn in het vakkundig schoonmaken van de binnenkant van jouw auto! Door hun ervaring kunnen zij gegarandeerd elk onrein plekje vinden en deze op een geschikte manier weer schoon krijgen. Daarnaast gaan onze medewerkers uiterst netjes te werk waardoor er geen krasjes maar enkel een mooi glimmend interieur te zien is. 

Alles weten over onze auto poets opties? Je leest hier meer!

Onze auto stofzuigplaatsen

Wat vinden klanten van onze stofzuigplaatsen?
Uitstekend4.6 Gebaseerd op 528 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons opConnie AlbersConnie Albers ★★★★☆ Goede begeleiding van het personeel.Sven KapteinSven Kaptein ★★★★★ Altijd snel je auto weer schoon en stofzuigers die het wel echt doen, ipv die halve dingen bij andere wasstraten.Chris FelsheimChris Felsheim ★★★★☆ Ze maken met een schoonmaakhandschoen zelfs om je spiegel schoon, daar waar de borstels meestal niet komen. Vriendelijk personeel. Je kan er gratis stofzuigen na een wasbeurt. Je auto komt er weer mooi schoon uit. De velgen hadden ze wel even wat beter kunnen doen maar Verder was het prima.Jonathan VisserJonathan Visser ★★★★★ Auto was niet waterdicht dus die moesten we dichthouden met onze vingers, maar verder is de auto glashelder geworden. Bedankt voor de prettige service!Hendrik Johannes RuitenbergHendrik Johannes Ruitenberg ★★★★☆ Dit is de wasstraat voor mij. Mijn auto was vies ,dof en toe aan een beste wasbeurt. Op een vieze donkere dag de auto in en naar carwash. Het loopt eigenlijk altijd vlot ,dus lang wachten heb ik nog nooit gehoeven. Personeel altijd vriendelijk.De auto komt er als herboren uit.Ff snel nog de auto uitzuigen en we kunnen weer genieten van een mooi gewassen auto.Tot de volgende keer.Alie BuijertAlie Buijert ★★★★★ De auto glimt weer.ArjenArjen ★★★★★ Een fijne carwash waar ik graag terugkom. Een tijdje terug ook een volgerookte VW Golf langsgebracht voor interieurreiniging, ze hebben er flink werk van gehad maar wat ben ik blij dat de rooklucht uit de auto gehaald is! Kan het alleen maar aanbevelen.Kim Visscher-MatheusKim Visscher-Matheus ★★★★★ Snel en goed. Prijs is ok. En het is inclusief stofzuigen wat je zelf dan moet doen. Je kan ook zelf je auto wassen aan de andere kant. En ook je hond kan je er wassen .M HeldoornM Heldoorn ★★★★★ Goede service en heel fijn dat je na het wassen, gratis kunt stofzuigen!Siebren HofstraSiebren Hofstra ★★★★★ Lekker vlot geholpen, auto goed schoonjs_loader
Makkelijk en goed en overdekt laatste druppels weghalen en stofzuigen.
kom er al jaren, top!!!!!
Sjoukje Sloots
Sjoukje Sloots
1632400994
Goeie service, prettige locatie om de auto te wassen
Marja Westerink
Marja Westerink
1631872611
Super wasstraat je auto kras vrij en netjes schoon en naar de tijd overdekt gratis stofzuigen! En vriendelijke personeel👍🏼
Ammy Vos
Ammy Vos
1592081517
goede service. en klant vriendelijk
Justin Put
Justin Put
1581354915
Zeer teleurgesteld. De Social Deal aanbieding word afgeraffeld. Vervolgens komt er geen klant gerichte oplossing. Lees eerst de recensies op Google, Facebook en Social Deal voor je besluit om wel of niet naar Carwash Kampen te gaan.
Marion Godwaldt
Marion Godwaldt
1576673986
Super service! Heb de Lava wash genomen. Auto sprankelt weer!
goede wasprogramma's, hele goede service en ook nog eens een prima stofzuigersysteem👌wij zijn er blij mee, lesauto's snel weer schoon en netjes
Jenny de Krosse
Jenny de Krosse
1564399683
Bei unserer Urlaubstour durch die Niederlande gab's auch für unseren treuen Boliden eine kurze Wäsche. Top Ergebnis zu absolut fairen Preisen und dazu noch wirklich schnell. Danke!
Stefan Heimann
Stefan Heimann
1500896049
Altijd goed om daar te wezen.
Andre van Marle
Andre van Marle
1494761094
js_loader
Gratis je auto uitzuigen? Kom gezellig bij ons langs!

Openingstijden Carwash Kampen

Maandag t/m donderdag
08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag
08:30 uur - 20:00 uur
Zaterdag
08:30 uur - 18:00 uur
Zon- en feestdagen
Gesloten