Wasprogramma's Carwash Kampen

Alle wasprogramma’s bij Carwash Kampen zijn inclusief wassen en drogen. Welk wasprogramma je ook kiest, jouw auto is van buiten weer blinkend schoon.

Kan de auto van binnen ook wel een kleine schoonmaakbeurt gebruiken? Kom na het wasprogramma of wassen dan GRATIS stofzuigen in onze hal. En ken je “de mattenwasser” al? Dat is dé oplossing voor het reinigen van je automatten

Welk wasprogramma kies jij? Hieronder check je per wasprogramma wat je kunt verwachten én wat de prijzen zijn. 

Polish

Beste zorg en super glans
Prijs voor Waspas houders:

€15,-

Top

‘Allerbeste’
Prijs voor Waspas houders:

€16,50

Totaal

Betere zorg
Prijs voor Waspas houders:

€13,-

Wax

Schoner en beschermd
Prijs voor Waspas houders:

€11,-

Basis

Gewoon schoon
Prijs voor Waspas houders:

€9,-

Uitleg wasprogramma's

Bij Carwash Kampen kun je kiezen uit diverse waspgrogramma’s van ‘Basis’ tot ‘Top’. Zo hebben wij altijd een wasprogramma dat past bij jouw auto en portemonnee!

Wist je dat jouw auto voordat je de wasstraat in rijdt altijd handmatig wordt voor gewassen? Met een hoge drukreiniger worden de plaatsen waar de wasborstels niet goed bijkomen gereinigd.

Ook wordt losliggend vuil van de auto verwijderd, zodat er geen krassen kunnen ontstaan. En niet geheel onbelangrijk: hier zitten geen extra kosten aan verbonden! 

Wil je weten hoe het wasproces verloopt? Neem hier dan eens een kijkje!

Voor iedereen een passend wasprogramma bij
Carwash Kampen

Wat is er nou fijner dan rijden in een auto die er weer uitziet als nieuw?
Een laag Saharazand, modder, dode vliegjes of vogelpoep: weg ermee! Want wanneer je auto glimt is hij op z’n mooist.

Wil jij je auto weer schoon krijgen? Zoek jij hiervoor een passend wasprogramma? Dan zit je bij Carwash Kampen helemaal goed.
Het schoonmaken van je auto wil je uiteraard gedaan hebben door een partij met kennis van zake. Je wilt immers geen schade aan jouw auto. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat jouw auto nodig heeft.

Met de verschillende wasprogramma’s die Carwash Kampen aanbiedt, gaat jouw auto weer schitteren. Wanneer jouw auto een wasprogramma ‘ondergaat’ wordt hij met veel zorg én met gebruik van hoogwaardige producten weer net zo mooi als toen je je auto kocht.

Bij Carwash Kampen maken we uitsluitend gebruik van de beste kwaliteitsproducten. Dus voor krassen of andere schade hoef je niet bang te zijn bij onze wasprogramma’s.

Waar wacht je op?

Meer weten over het beste wasprogramma voor je auto?

Wat vinden onze klanten?
Uitstekend
4.6
Gebaseerd op 535 recensies
beoordeel ons op
Beste carwash van Kampen.
Perfecte autowasstraat.
Auto goed schoon, Prima uitzuigen auto
Goeie wasstraat top!
Goede begeleiding van het personeel.
Altijd snel je auto weer schoon en stofzuigers die het wel echt doen, ipv die halve dingen bij andere wasstraten.
Ze maken met een schoonmaakhandschoen zelfs om je spiegel schoon, daar waar de borstels meestal niet komen. Vriendelijk personeel. Je kan er gratis stofzuigen na een wasbeurt. Je auto komt er weer mooi schoon uit. De velgen hadden ze wel even wat beter kunnen doen maar Verder was het prima.
Auto was niet waterdicht dus die moesten we dichthouden met onze vingers, maar verder is de auto glashelder geworden. Bedankt voor de prettige service!
Dit is de wasstraat voor mij. Mijn auto was vies ,dof en toe aan een beste wasbeurt. Op een vieze donkere dag de auto in en naar carwash. Het loopt eigenlijk altijd vlot ,dus lang wachten heb ik nog nooit gehoeven. Personeel altijd vriendelijk.De auto komt er als herboren uit.Ff snel nog de auto uitzuigen en we kunnen weer genieten van een mooi gewassen auto.Tot de volgende keer.
Een fijne carwash waar ik graag terugkom. Een tijdje terug ook een volgerookte VW Golf langsgebracht voor interieurreiniging, ze hebben er flink werk van gehad maar wat ben ik blij dat de rooklucht uit de auto gehaald is! Kan het alleen maar aanbevelen.
js_loader
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 32 recensies
beoordeel ons op
Makkelijk en goed en overdekt laatste druppels weghalen en stofzuigen.
kom er al jaren, top!!!!!
Goeie service, prettige locatie om de auto te wassen
Super wasstraat je auto kras vrij en netjes schoon en naar de tijd overdekt gratis stofzuigen! En vriendelijke personeel👍🏼
goede service. en klant vriendelijk
Zeer teleurgesteld. De Social Deal aanbieding word afgeraffeld. Vervolgens komt er geen klant gerichte oplossing. Lees eerst de recensies op Google, Facebook en Social Deal voor je besluit om wel of niet naar Carwash Kampen te gaan.
Super service! Heb de Lava wash genomen. Auto sprankelt weer!
goede wasprogramma's, hele goede service en ook nog eens een prima stofzuigersysteem👌wij zijn er blij mee, lesauto's snel weer schoon en netjes
Bei unserer Urlaubstour durch die Niederlande gab's auch für unseren treuen Boliden eine kurze Wäsche. Top Ergebnis zu absolut fairen Preisen und dazu noch wirklich schnell. Danke!
Altijd goed om daar te wezen.
js_loader

Openingstijden Carwash Kampen

Maandag t/m donderdag
08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag
08:30 uur - 20:00 uur
Zaterdag
08:30 uur - 18:00 uur
Zon- en feestdagen
Gesloten