Je auto laten poetsen én reinigen met onze Poets & Clean service

Welk gevoel had jij toen je voor het eerst in je ‘nieuwe’ auto stapte?

Het interieur van de auto was mooi schoon, het rook super fris en de glans van het dashboard kwam je tegemoet. 

En die buitenkant, wauw. Die glom zo erg dat je er een zonnebril voor nodig had. Je hebt de auto laten poetsen.

Echter wordt dat na verloop van tijd minder. Vooral als je wel eens wat eet en/of drinkt in de auto, is de kans op vlekken in de bekleding aanwezig.

Je staat even op de rem en je koffie vliegt over de bijrijdersstoel. 

En wat te denken van (kleine) kinderen die volop genieten van hun pakje drinken en dat heerlijke koekje! Laat je auto interieur op tijd reinigen voordat de vlekken onbehandelbaar worden.  

Maar, ook de buitenkant van de auto heeft veel te doorstaan. De auto is namelijk onderhevig aan verschillende weersinvloeden. En die zijn zeker niet gering voor de kwaliteit van de laklaag. 

Laat je auto poetsen, reinigen én weer blinken met de Poets & Clean bij Carwash Kampen! 

Poets & Clean service

Wil jij net dat beetje extra. Iemand die met aandacht jouw auto van binnen en van buiten schoonmaakt. Bij Carwash Kampen bieden we daarom Poets & Clean aan. Auto reinigen was nog nooit zo relaxt!

Dit bestaat uit diverse opties, van de VIP-was tot een mogelijkheid om jouw auto showroomklaar te maken.

Of wil je alleen de binnenkant gedaan hebben? Ook een grondige auto interieur reiniging behoort tot de mogelijkheden van Poets en Clean.

Een medewerker van Carwash Kampen maakt zorgvuldig jouw auto van buiten en van binnen schoon. Je auto laten poetsen en hij blinkt weer als nooit tevoren.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen?

Interieur van je auto professioneel reinigen? Het kan met Poets & Clean!

Als je regelmatig de auto wast in de wasstraat, in een wasbox of thuis, dan zul je ook het interieur van je auto wel eens willen reinigen. 

Even de stofzuiger er doorheen, de ramen van binnen even snel en een doekje over het dashboard. Maar het interieur van je auto reinigen, vraagt de nodige tijd en ook gebruik van de juiste middelen. 

En wat te denken van de buitenkant? Die wordt uiteraard ook al mooi schoon als je door onze wasstraat gaat. Je auto laten poetsen? Laat het interieur van je auto reinigen; professioneel door ons met onze Poets & Clean service! 

Prijzen voor auto interieur reinigen

 • VIP-was € 27,50

  Wassen met LAVA-polish, stofzuigen, schoonmaken voorraam,schoonmaak deurramen (voor) en reinigen dorpels

 • Interieurreiniging v.a. € 42,50

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen,dashboard poetsen en reinigen dorpels

 • Interieurtotaal v.a. € 79,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen,dashboard poetsen, reinigen dorpels, interieurreiniging en bekleding/gehemelte reiniging

 • Polijsten v.a. € 149,95

  Auto wassen, stofzuigen, polijsten en waxen

 • Poetstotaal v.a. € 169,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen, dashboard poetsen, reinigen dorpels, polijsten en waxen

 • Showroom klaar v.a. € 189,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen, dashboard poetsen, reinigen dorpels, interieurreiniging, bekleding/gehemelte reiniging, polijsten en waxen

Vieze lucht in de auto? Onze car cleaning is dé oplossing!

Misschien heb je wel een tweedehands auto gekocht waar in gerookt is of waar regelmatig een natte hond in is vervoerd.

Deze lucht is onaangenaam en je wilt natuurlijk dat je auto fris ruikt! Wil je de rooklucht, hondenlucht of een andere vieze lucht uit jouw auto hebben?

Overweeg dan eens om te kiezen voor één van onze Poets & Clean reinigingsopties voor je auto. Bijvoorbeeld Interieurtotaal of Showroom klaar.  

Deze opties hebben bekleding- en gehemeltereiniging er bij in zitten, wat er voor zorgt dat de vieze lucht uit de bekleding gaat en de auto weer fris ruikt.

Interieurreiniging Carwash Kampen

Autobekleding reinigen

De buitenkant schoon, nu de binnenkant nog. Of schuif je deze door naar de volgende keer? Het is een klusje, het reinigen van de autobekleding. Maar als je klaar bent en alles is schoon…. dan zit je toch een stuk lekkerder in de auto?

Daarom een paar tips voor een schone binnenkant van de auto. Een goede stofzuigronde kan nooit geen kwaad. De eerste troep is weg. Dan de bekleding van de auto. Deze reinig je niet met water+sop. Maar gebruik speciale reiniger voor autobekleding. Daarmee blijft de vuilafstotende laag behouden. Droog eventueel na met een droge doek.

Als laatste de ramen. Met een wisser, spons en doek heb je zo weer blinkende ramen. Het resultaat, een frisse auto!

Toch te druk? De vlek gaat er toch niet uit? Of je laat het toch graag doen? Welke reden dan ook, jij komt er niet aan toe om de autobekleding te reinigen. Al eens gedacht aan één van onze interieur reiniging opties? Laat je auto poetsen door Carwash Kampen.

Er zijn verschillende mogelijkheden, voor zowel de buiten- als binnenkant van de auto. We bieden verschillende soorten programma’s aan. Wacht niet langer en laat je auto interieur reinigen door professionals.

Vragen & antwoorden over het laten reinigen van je auto interieur

Bij Carwash Kampen kan je voor het reinigen van jouw interieur al terecht voor de vanaf prijs van € 27,50. De prijs om je volledige interieur weer op en top gereinigd te hebben hangt af van welke behandeling jij kiest.

De Poets & Clean service bestaat uit verschillende opties. Je kan kiezen voor een eenvoudige reinigingsbeurt tot aan het showroom klaarmaken van jouw auto. Bij elke optie is het echt een VIP-ervaring! Jij kan genieten van een kop thee of koffie en jouw auto gaat weer schitteren tijdens een Poets & Clean service.

Vóór en na afbeelding van Poets & Clean car cleaning

Vuil op moterkap

Vuil compleet weg

Wat zijn de voordelen van je auto interieur reinigen?

Je auto interieur reinigen kent best wat voordelen. We hebben de voordelen van het reinigen van je auto interieur hieronder voor je op een rij gezet. 

Wil jij ook zo'n schone en glanzende auto door onze Poets & Clean service?

Wat vinden klanten van onze car cleaning?
Uitstekend
4.5
Gebaseerd op 531 recensies
review us on
Goede begeleiding van het personeel.
Altijd snel je auto weer schoon en stofzuigers die het wel echt doen, ipv die halve dingen bij andere wasstraten.
Ze maken met een schoonmaakhandschoen zelfs om je spiegel schoon, daar waar de borstels meestal niet komen. Vriendelijk personeel. Je kan er gratis stofzuigen na een wasbeurt. Je auto komt er weer mooi schoon uit. De velgen hadden ze wel even wat beter kunnen doen maar Verder was het prima.
Auto was niet waterdicht dus die moesten we dichthouden met onze vingers, maar verder is de auto glashelder geworden. Bedankt voor de prettige service!
Dit is de wasstraat voor mij. Mijn auto was vies ,dof en toe aan een beste wasbeurt. Op een vieze donkere dag de auto in en naar carwash. Het loopt eigenlijk altijd vlot ,dus lang wachten heb ik nog nooit gehoeven. Personeel altijd vriendelijk.De auto komt er als herboren uit.Ff snel nog de auto uitzuigen en we kunnen weer genieten van een mooi gewassen auto.Tot de volgende keer.
Een fijne carwash waar ik graag terugkom. Een tijdje terug ook een volgerookte VW Golf langsgebracht voor interieurreiniging, ze hebben er flink werk van gehad maar wat ben ik blij dat de rooklucht uit de auto gehaald is! Kan het alleen maar aanbevelen.
Snel en goed. Prijs is ok. En het is inclusief stofzuigen wat je zelf dan moet doen. Je kan ook zelf je auto wassen aan de andere kant. En ook je hond kan je er wassen .
Goede service en heel fijn dat je na het wassen, gratis kunt stofzuigen!
Lekker vlot geholpen, auto goed schoon
js_loader
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 32 recensies
review us on
Makkelijk en goed en overdekt laatste druppels weghalen en stofzuigen.
kom er al jaren, top!!!!!
Goeie service, prettige locatie om de auto te wassen
Super wasstraat je auto kras vrij en netjes schoon en naar de tijd overdekt gratis stofzuigen! En vriendelijke personeel👍🏼
goede service. en klant vriendelijk
Zeer teleurgesteld. De Social Deal aanbieding word afgeraffeld. Vervolgens komt er geen klant gerichte oplossing. Lees eerst de recensies op Google, Facebook en Social Deal voor je besluit om wel of niet naar Carwash Kampen te gaan.
Super service! Heb de Lava wash genomen. Auto sprankelt weer!
goede wasprogramma's, hele goede service en ook nog eens een prima stofzuigersysteem👌wij zijn er blij mee, lesauto's snel weer schoon en netjes
Bei unserer Urlaubstour durch die Niederlande gab's auch für unseren treuen Boliden eine kurze Wäsche. Top Ergebnis zu absolut fairen Preisen und dazu noch wirklich schnell. Danke!
Altijd goed om daar te wezen.
js_loader

Openingstijden Carwash Kampen

Maandag t/m donderdag
08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag
08:30 uur - 20:00 uur
Zaterdag
08:30 uur - 18:00 uur
Zon- en feestdagen
Gesloten