Zelf auto wassen bij Carwash Kampen

De één wast de auto in de auto wasstraat, de ander wast de auto liever zelf. Maar als je dan je auto liever zelf wast, hoe fijn is het dan dat je alle middelen voor handen hebt. 

En je ook nog eens alle tijd hebt om dat te doen. Zo kun je eenvoudig al het vuil en zand, maar ook de dode insecten van je auto af wassen. En, er is meer: je kunt je auto binnen wassen en na afloop gratis stofzuigen. Klinkt goed toch? 

En het mooiste is: het kan allemaal bij Carwash Kampen.

Zelf auto wassen wasbox

Bij Carwash Kampen hebben we 3 ruime wasboxen waar jij in alle rust je auto kunt wassen. Gooi je munten in de wasbox en je kunt ‘vrij’ wassen voor een vast tarief! 

Voor slechts € 7,50 per keer kun je onbeperkt gebruik maken van de wasbox om je auto te wassen. Voor grote auto’s, zoals verhoogde/verlengde bestelbus, RAM etc betaal je slechts € 10,-. Geen gedoe met losse euro’s, geen gehaast, gewoon op jouw tijd en snelheid. Ideaal toch?!

De auto wasboxen zijn binnen, wat als voordeel heeft dat wij altijd toezicht hebben op de boxen. Zo zal jouw voorganger dus nooit de kans krijgen om met een wasborstel van de wasbox het motorblok schoon te maken. En, ook heel fijn, je hebt geen last van de weersomstandigheden. Regen of wind, jij staat droog met de auto.

Ook je caravan of camper wassen in één van onze wasboxen

Heb jij een vakantie met de camper of caravan op de planning staan, maar kan deze wel even een opfrisser gebruiken na een jaar in de stalling? Of ben je net terug en wil jij hem weer netjes terug in de stalling zetten? Kom dan langs bij Carwash Kampen om jouw camper of caravan eens lekker te wassen! Je kunt bij ons jouw caravan of camper wassen zonder je opgejaagd te voelen, want het wassen is tegen een vast tarief! 

Door het grote (en hoge) oppervlak is het vaak lastig om elk plekje mooi schoon te krijgen. Wij beschikken over een aantal ruim opgezette wasboxen waar jij terecht kunt met jouw caravan of camper. 

Onze wasboxen zijn voorzien van alle belangrijke en noodzakelijke middelen om jouw camper of caravan weer te laten schitteren en echt elk plekje schoon te krijgen, zelfs bovenop het dak. Want in onze wasboxen staat een trap en/of ladder, zo kun jij overal bij.

En dat wassen, dat kun jij doen in alle rust én met alle weersomstandigheden. Onze wasboxen zijn namelijk lekker ruim opgezet en binnen, dus geen last van slecht weer. 

Wil jij jouw caravan of camper echt laten blinken? Vraag ons dan ook gerust eens naar de mogelijkheden voor het poetsen van je camper of caravan. Wij maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor je! 

caravan wassen in wasbox

Programma's zelf autowassen

Veelgestelde vragen over zelf autowassen

Zodra de auto geparkeerd staat in de wasbox begin je met het afspuiten van de auto. De eerst laag vuil is er vanaf. Vervolgens schuim je de auto in met de schuimborstel (warm water). Daarna spoel je het sop eraf en spuit je wax op de auto. Als laatste spoel je na met osmose water voor een vlekvrij eindresultaat!

Zowel de caravan als de camper passen in de wasbox. Er is genoeg ruimte, zelfs om de bovenkant goed schoon te maken.

Bij Carwash Kampen kunt u de auto zelf wassen, zonder dat u last heeft van het weer. Een ruim, opgezette overdekte wasstraat met meerdere wasboxen om de auto zelf te wassen, een poetsruimte en voldoende stofzuigers. Alles bij de hand om de auto weer helemaal schoon te krijgen. U kunt hier niet het excuus gebruiken dat het slecht weer is!

Zelf de auto wassen? Denk ook aan de autobekleding reinigen

Af en toe is het tijd om je auto even flink in de watten te leggen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen. Je rijdt door de wasstraat, stofzuigen en klaar. Maar wist je dat wij ook jouw auto professioneel kunnen schoonmaken, inclusief het reinigen van de autobekleding. Het kan met onze Poets & Clean service. 

Er zijn een aantal stappen die wij doorlopen om jouw autobekleding schoon te maken. Eerst wordt het interieur gezogen, waarna het wordt ingespoten en geboend met reinigingsmiddel. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van een extractie machine om alle overgebleven vlekken te verwijderen.

Na deze volledige schoonmaak is uw auto zowel van binnen als buiten weer blinkend. Verlang je ook weer naar die frisse en schone geur van autobekleding? Bij Carwash Kampen kun je je autobekleding laten reinigen met de Poets & Clean service.

Zelf auto wassen bij Carwash Kampen!

Doe het zelf auto wassen

Kan jouw auto wel een opknapbeurt gebruiken? Maar geef jij de voorkeur je auto zelf te wassen en heb je liever de middelen zelf in de hand? Dan kan jij bij Carwash Kampen terecht voor de ‘doe het zelf’ auto wassen service. Het thuis schoonmaken van een auto levert vaak maar een halfslachtig resultaat op en is om milieuredenen (meestal) niet
toegestaan.

Ook is het gebrek aan een hoogwaardig en uitgebreid assortiment wasmiddelen vaak een reden om jouw auto thuis niet te wassen.

Bij de wasboxen van Carwash Kampen is dit echter niet het geval. Bij onze ‘doe het zelf’ auto wassen service heb je de beschikking over alle noodzakelijke wasmiddelen om je auto weer echt te laten schitteren. Zo kun je beginnen met het hoge druk schuim, de schuim wassen en vervolgens afspoelen. Zet je auto vervolgens fijn in de wax en spoel af met Osmose water voor een vlekvrij resultaat.

Zie jij toch nog ergens een plekje dat je vergeten bent? Onze hogedrukspuiten zijn voorzien van voldoende druk om jouw auto vlekvrij onze wasstraat uit te laten gaan. Alles wat jij nodig hebt voor ‘doe het zelf auto wassen’ vind je bij Carwash Kampen.

Waar vind ik Carwash Kampen?

Wat vinden klanten van onze wasboxen?
Prettige carwash. Je auto wordt schoon, wat wil je nog meer.
Abel van de Craats
Abel van de Craats
07:10 07 Mar 23
Auto weer schoon, ook de bodem na roadtrip Polen
Rene Ja
Rene Ja
09:48 09 Feb 23
Zeer goede wasstraat. Alles indoor incl. stofzuigers. Extra groot voordeel vind ik de sterke zuigkracht van de DHZ stofzuigers. Ideaal met hondeharen.
Carsten van Raalten
Carsten van Raalten
12:25 02 Feb 23
Ontvangst, reiniging en service zijn goed. Alleen jammer dat het toilet niet meer bereikbaar is voor ons senioren (+70 jr). Wij moeten helaas wat vaker plassen, maar daar houden de "makkelijken" onder ons geen rekening mee.
Michael Melsen
Michael Melsen
13:43 30 Jan 23
Ruim opgezet, en alles is er onderdak.
Jan Nijmeijer
Jan Nijmeijer
12:31 15 Jan 23
Net als altijd weer helemaal top! Auto keurig schoon door wasstraat en daarna uitgebreid stofzuigen.
Harm Jan Bruins
Harm Jan Bruins
10:09 09 Jan 23
Een goede wasstraat voor een aantrekkelijke prijs
Peter Dullaart
Peter Dullaart
10:26 06 Jan 23
Goed en snel ,en korrekt behandeld. Goed werk geleverd
Jurrie Wubs
Jurrie Wubs
21:04 29 Dec 22
Beste wasstraat van Vriendelijk personeel.
Theo Hage
Theo Hage
21:46 21 Dec 22
Van de wasboxen gebruik gemaakt, altijd netjes, stofzuiger ruimte is ook altijd netjes
Laura Slijkhuis
Laura Slijkhuis
13:06 21 Dec 22
js_loader
Makkelijk en goed en overdekt laatste druppels weghalen en stofzuigen.
Anne-Marie Meerburg
Anne-Marie Meerburg
14:03 29 Nov 21
kom er al jaren, top!!!!!
Sjoukje Sloots
Sjoukje Sloots
12:43 23 Sep 21
Goeie service, prettige locatie om de auto te wassen
Marja Westerink
Marja Westerink
09:56 17 Sep 21
Super wasstraat je auto kras vrij en netjes schoon en naar de tijd overdekt gratis stofzuigen! En vriendelijke personeel👍🏼
Ammy Vos
Ammy Vos
20:51 13 Jun 20
goede service. en klant vriendelijk
Justin Put
Justin Put
17:15 10 Feb 20
Zeer teleurgesteld. De Social Deal aanbieding word afgeraffeld. Vervolgens komt er geen klant gerichte oplossing. Lees eerst de recensies op Google, Facebook en Social Deal voor je besluit om wel of niet naar Carwash Kampen te gaan.
Marion Godwaldt
Marion Godwaldt
12:59 18 Dec 19
Super service! Heb de Lava wash genomen. Auto sprankelt weer!
Moriam Hassan Balogun
Moriam Hassan Balogun
01:04 15 Nov 19
goede wasprogramma's, hele goede service en ook nog eens een prima stofzuigersysteem👌wij zijn er blij mee, lesauto's snel weer schoon en netjes
Jenny de Krosse
Jenny de Krosse
11:28 29 Jul 19
Bei unserer Urlaubstour durch die Niederlande gab's auch für unseren treuen Boliden eine kurze Wäsche. Top Ergebnis zu absolut fairen Preisen und dazu noch wirklich schnell. Danke!
Stefan Heimann
Stefan Heimann
11:34 24 Jul 17
Altijd goed om daar te wezen.
Andre van Marle
Andre van Marle
11:24 14 May 17
js_loader

Openingstijden Carwash Kampen

Maandag t/m donderdag
08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag
08:30 uur - 20:00 uur
Zaterdag
08:30 uur - 18:00 uur
Zon- en feestdagen
Gesloten