Zelf auto wassen bij Carwash Kampen

De één wast de auto in de auto wasstraat, de ander wast de auto liever zelf. Maar als je dan je auto liever zelf wast, hoe fijn is het dan dat je alle middelen voor handen hebt om je auto te reinigen. 

En je ook nog eens alle tijd hebt om dat te doen. Zo kun je eenvoudig al het vuil en zand, maar ook de dode insecten van je auto af wassen. En, er is meer: je kunt je auto binnen wassen en na afloop gratis stofzuigen. Klinkt goed toch? 

En het mooiste is: het kan allemaal bij Carwash Kampen.

Zelf auto wassen wasbox

Bij Carwash Kampen hebben we 3 ruime wasboxen waar jij in alle rust je auto kunt reinigen. Gooi je munten in de wasbox en je kunt ‘vrij’ wassen voor een vast tarief! 

Voor slechts € 7,50 per keer kun je onbeperkt gebruik maken van de wasbox om je auto te wassen. Voor grote auto’s, zoals verhoogde/verlengde bestelbus, RAM etc betaal je slechts € 10,-. Geen gedoe met losse euro’s, geen gehaast, gewoon op jouw tijd en snelheid. Ideaal toch?!

De auto wasboxen zijn binnen, wat als voordeel heeft dat wij altijd toezicht hebben op de boxen. Zo zal jouw voorganger dus nooit de kans krijgen om met een wasborstel van de wasbox het motorblok schoon te maken. En, ook heel fijn, je hebt geen last van de weersomstandigheden. Regen of wind, jij staat droog met de auto.

Ook je caravan of camper wassen in één van onze wasboxen

Heb jij een vakantie met de camper of caravan op de planning staan, maar kan deze wel even een opfrisser gebruiken na een jaar in de stalling? Of ben je net terug en wil jij hem weer netjes terug in de stalling zetten? Kom dan langs bij Carwash Kampen om jouw camper of caravan eens lekker te wassen! Je kunt bij ons jouw caravan of camper wassen zonder je opgejaagd te voelen, want het wassen is tegen een vast tarief! 

Door het grote (en hoge) oppervlak is het vaak lastig om elk plekje mooi schoon te krijgen. Wij beschikken over een aantal ruim opgezette wasboxen waar jij terecht kunt met jouw caravan of camper. 

Onze wasboxen zijn voorzien van alle belangrijke en noodzakelijke middelen om jouw camper of caravan weer te laten schitteren en echt elk plekje schoon te krijgen, zelfs bovenop het dak. Want in onze wasboxen staat een trap en/of ladder, zo kun jij overal bij.

En dat wassen, dat kun jij doen in alle rust én met alle weersomstandigheden. Onze wasboxen zijn namelijk lekker ruim opgezet en binnen, dus geen last van slecht weer. 

Wil jij jouw caravan of camper echt laten blinken? Vraag ons dan ook gerust eens naar de mogelijkheden voor het poetsen van je camper of caravan. Wij maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor je! 

caravan wassen in wasbox

Programma's zelf auto wassen

Veelgestelde vragen over zelf auto wassen

Zodra de auto geparkeerd staat in de wasbox begin je met het afspuiten van de auto. De eerst laag vuil is er vanaf. Vervolgens schuim je de auto in met de schuimborstel (warm water). Daarna spoel je het sop eraf en spuit je wax op de auto. Als laatste spoel je na met osmose water voor een vlekvrij eindresultaat! 

Zowel de caravan als de camper passen in de wasbox. Er is genoeg ruimte, zelfs om de bovenkant goed schoon te maken.

Bij Carwash Kampen kunt u de auto zelf wassen, zonder dat u last heeft van het weer. Een ruim, opgezette overdekte wasstraat met meerdere wasboxen om de auto zelf te wassen, een poetsruimte en voldoende stofzuigers. Alles bij de hand om de auto weer helemaal schoon te krijgen. U kunt hier niet het excuus gebruiken dat het slecht weer is!

Zelf de auto poetsen? Denk ook aan de autobekleding reinigen

Af en toe is het tijd om je auto even flink in de watten te leggen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen. Je rijdt door de wasstraat, stofzuigen en klaar. Maar wist je dat wij ook jouw auto professioneel kunnen schoonmaken, inclusief het reinigen van de autobekleding. Het kan met onze Poets & Clean service. 

Er zijn een aantal stappen die wij doorlopen om jouw autobekleding schoon te maken. Eerst wordt het interieur gezogen, waarna het wordt ingespoten en geboend met reinigingsmiddel. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van een extractie machine om alle overgebleven vlekken te verwijderen.

Na deze volledige schoonmaak is uw auto zowel van binnen als buiten weer blinkend. Verlang je ook weer naar die frisse en schone geur van autobekleding? Bij Carwash Kampen kun je je autobekleding laten reinigen met de Poets & Clean service.

Zelf auto wassen bij Carwash Kampen!

Doe het zelf auto wassen

Kan jouw auto wel een opknapbeurt gebruiken? Maar geef jij de voorkeur je auto zelf te wassen en heb je liever de middelen zelf in de hand? Dan kan jij bij Carwash Kampen terecht voor de ‘doe het zelf’ auto wassen service. Het thuis reinigen van een auto levert vaak maar een halfslachtig resultaat op en is om milieuredenen (meestal) niet toegestaan.

Ook is het gebrek aan een hoogwaardig en uitgebreid assortiment wasmiddelen vaak een reden om jouw auto thuis niet te wassen.

Bij de wasboxen van Carwash Kampen is dit echter niet het geval. Bij onze ‘doe het zelf’ auto wassen service heb je de beschikking over alle noodzakelijke wasmiddelen om je auto te reinigen en weer echt te laten schitteren. Zo kun je beginnen met het hoge druk schuim, de schuim wassen en vervolgens afspoelen. Zet je auto vervolgens fijn in de wax en spoel af met Osmose water voor een vlekvrij resultaat.

Zie jij toch nog ergens een plekje dat je vergeten bent? Onze hogedrukspuiten zijn voorzien van voldoende druk om jouw auto vlekvrij onze wasstraat uit te laten gaan. Alles wat jij nodig hebt voor ‘doe het zelf auto wassen’ vind je bij Carwash Kampen.

Waar vind ik Carwash Kampen?

Wat vinden klanten van onze wasboxen?
4.6 Gebaseerd op 520 recensies van beoordeel ons opChris FelsheimChris Felsheim ★★★★☆ Ze maken met een schoonmaakhandschoen zelfs om je spiegel schoon, daar waar de borstels meestal niet komen. Vriendelijk personeel. Je kan er gratis stofzuigen na een wasbeurt. Je auto komt er weer mooi schoon uit. De velgen hadden ze wel even wat beter kunnen doen maar Verder was het prima.Jonathan VisserJonathan Visser ★★★★★ Auto was niet waterdicht dus die moesten we dichthouden met onze vingers, maar verder is de auto glashelder geworden. Bedankt voor de prettige service!Hendrik Johannes RuitenbergHendrik Johannes Ruitenberg ★★★★☆ Dit is de wasstraat voor mij. Mijn auto was vies ,dof en toe aan een beste wasbeurt. Op een vieze donkere dag de auto in en naar carwash. Het loopt eigenlijk altijd vlot ,dus lang wachten heb ik nog nooit gehoeven. Personeel altijd vriendelijk.De auto komt er als herboren uit.Ff snel nog de auto uitzuigen en we kunnen weer genieten van een mooi gewassen auto.Tot de volgende keer.js_loader
Makkelijk en goed en overdekt laatste druppels weghalen en stofzuigen.
kom er al jaren, top!!!!!
Sjoukje Sloots
Sjoukje Sloots
1632400994
Goeie service, prettige locatie om de auto te wassen
Marja Westerink
Marja Westerink
1631872611
Super wasstraat je auto kras vrij en netjes schoon en naar de tijd overdekt gratis stofzuigen! En vriendelijke personeel👍🏼
Ammy Vos
Ammy Vos
1592081517
goede service. en klant vriendelijk
Justin Put
Justin Put
1581354915
Zeer teleurgesteld. De Social Deal aanbieding word afgeraffeld. Vervolgens komt er geen klant gerichte oplossing. Lees eerst de recensies op Google, Facebook en Social Deal voor je besluit om wel of niet naar Carwash Kampen te gaan.
Marion Godwaldt
Marion Godwaldt
1576673986
Super service! Heb de Lava wash genomen. Auto sprankelt weer!
goede wasprogramma's, hele goede service en ook nog eens een prima stofzuigersysteem👌wij zijn er blij mee, lesauto's snel weer schoon en netjes
Jenny de Krosse
Jenny de Krosse
1564399683
Bei unserer Urlaubstour durch die Niederlande gab's auch für unseren treuen Boliden eine kurze Wäsche. Top Ergebnis zu absolut fairen Preisen und dazu noch wirklich schnell. Danke!
Stefan Heimann
Stefan Heimann
1500896049
Altijd goed om daar te wezen.
Andre van Marle
Andre van Marle
1494761094
js_loader

Openingstijden Carwash Kampen

Maandag t/m donderdag
08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag
08:30 uur - 20:00 uur
Zaterdag
08:30 uur - 18:00 uur
Zon- en feestdagen
Gesloten