Dogwash bij Carwash Kampen

Waarom alleen je auto door de wasstraat als je ook meteen de hond kunt wassen?

Een schone hond, maar een smerige badkamer; herkenbaar voor veel hondeneigenaren. Vaak de reden waarom je het wassen van je hond steeds weer uitstelt.

Dit is verleden tijd met de komst van de Dogwash bij Carwash Kampen.

In de honden wasstraat kun je gemakkelijk en snel jouw hond wassen en is de hond binnen 10 minuten weer fris en fruitig. Het is simpel, veilig en efficiënt. 

Het water heeft meteen de juiste temperatuur en de de waterstraal is niet te hard voor je hond. 

Hoe werkt onze Dogwash?

Het is erg eenvoudig: zet de hond in de bak, smeer de hond in met shampoo en eventueel conditioner. Bescherm jouw hond preventief tegen vlooien en teken en föhn de hond vervolgens weer droog. Makkelijk je hond wassen kan haast niet.

Binnen 10 minuten is jouw hond fris én beschermt tegen vlooien en teken!

Tevens is de vloer van onze Dogwash voorzien van een coating met anti-slip materiaal, waardoor jouw hond de hele wasbeurt veilig staat en niet kan uitglijden. 

Wat kost het om je hond te wassen?

Je wilt je hond wassen, maar natuurlijk ook weten wat dat nou gaat kosten.

De Dogwash is slechts 9,- en dan heb je 10 minuten de tijd om jouw hond te wassen. 

Bij onze Dogwash kun je contactloos en contant betalen. Als je problemen ervaart bij de betaling is het ook mogelijk om bij één van onze medewerkers te betalen. 

Je hond weer helemaal fris en jij minder last van zand in huis! En wist je dat wij gewoon handdoeken hebben liggen om je maatje mee droog te maken. 

Voordelen van een Dogwash?

Waar kan ik mijn hond wassen?

Bij Carwash Kampen natuurlijk! Naast onze auto wasstraat, bieden wij ook een volledige waservaring voor je hond.

Dus neem je trouwe viervoeter gezellig mee naar onze wasstraat, dan is hij of zij binnen 10 minuten weer helemaal fris, zonder zand of vuil in huis.

Handige tips bij het wassen van jouw hond

Beloon je hond na afloop voor de was activiteit. Op deze manier krijgt hij een positieve ervaring en zullen de keren die volgen nog soepeler verlopen!

Veelgestelde vragen over je hond bij ons wassen

Zet je hond in de dogwash en het wassen kan beginnen! De Dogwash heeft alles wat je nodig hebt voor het wassen van je hond; shampoo, conditioner, spoelwater, bescherming tegen vlooien en teken en natuurlijk een föhn om je hond weer droog te maken. Na een douchebeurt in de dogwash is jouw trouwe viervoeter weer lekker schoon en fris!

Hoe vaak een hond gewassen moet worden, hangt natuurlijk ook een beetje van de hond af. Is het een echte waterrat? Speelt hij graag in de bossen? Of gedraagt die van jou zich als een prins of prinses en wil hij liever niet vies worden?

Gemiddeld was je je hond 1 tot 4 keer per jaar. Is je hond heel vies en is dit met een kam niet weg te halen? Dan is een extra keer wassen wel aan te raden.

De dogwash is geopend als onze wasstraat ook geopend is. 

Onze actuele openingstijden zijn:

Maandag t/m donderdag
08:30 uur – 18:00 uur

Vrijdag
08:30 uur – 20:00 uur

Zaterdag
08:30 uur – 18:00 uur

Zon- en feestdagen
Gesloten

Een schone hond binnen 10 minuten?

Wat klanten zeggen over Carwash Kampen?
Uitstekend
4.5
Gebaseerd op 531 recensies
review us on
Goede begeleiding van het personeel.
Altijd snel je auto weer schoon en stofzuigers die het wel echt doen, ipv die halve dingen bij andere wasstraten.
Ze maken met een schoonmaakhandschoen zelfs om je spiegel schoon, daar waar de borstels meestal niet komen. Vriendelijk personeel. Je kan er gratis stofzuigen na een wasbeurt. Je auto komt er weer mooi schoon uit. De velgen hadden ze wel even wat beter kunnen doen maar Verder was het prima.
Auto was niet waterdicht dus die moesten we dichthouden met onze vingers, maar verder is de auto glashelder geworden. Bedankt voor de prettige service!
Dit is de wasstraat voor mij. Mijn auto was vies ,dof en toe aan een beste wasbeurt. Op een vieze donkere dag de auto in en naar carwash. Het loopt eigenlijk altijd vlot ,dus lang wachten heb ik nog nooit gehoeven. Personeel altijd vriendelijk.De auto komt er als herboren uit.Ff snel nog de auto uitzuigen en we kunnen weer genieten van een mooi gewassen auto.Tot de volgende keer.
Een fijne carwash waar ik graag terugkom. Een tijdje terug ook een volgerookte VW Golf langsgebracht voor interieurreiniging, ze hebben er flink werk van gehad maar wat ben ik blij dat de rooklucht uit de auto gehaald is! Kan het alleen maar aanbevelen.
Snel en goed. Prijs is ok. En het is inclusief stofzuigen wat je zelf dan moet doen. Je kan ook zelf je auto wassen aan de andere kant. En ook je hond kan je er wassen .
Goede service en heel fijn dat je na het wassen, gratis kunt stofzuigen!
Lekker vlot geholpen, auto goed schoon
js_loader
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 32 recensies
review us on
Makkelijk en goed en overdekt laatste druppels weghalen en stofzuigen.
kom er al jaren, top!!!!!
Goeie service, prettige locatie om de auto te wassen
Super wasstraat je auto kras vrij en netjes schoon en naar de tijd overdekt gratis stofzuigen! En vriendelijke personeel👍🏼
goede service. en klant vriendelijk
Zeer teleurgesteld. De Social Deal aanbieding word afgeraffeld. Vervolgens komt er geen klant gerichte oplossing. Lees eerst de recensies op Google, Facebook en Social Deal voor je besluit om wel of niet naar Carwash Kampen te gaan.
Super service! Heb de Lava wash genomen. Auto sprankelt weer!
goede wasprogramma's, hele goede service en ook nog eens een prima stofzuigersysteem👌wij zijn er blij mee, lesauto's snel weer schoon en netjes
Bei unserer Urlaubstour durch die Niederlande gab's auch für unseren treuen Boliden eine kurze Wäsche. Top Ergebnis zu absolut fairen Preisen und dazu noch wirklich schnell. Danke!
Altijd goed om daar te wezen.
js_loader

Openingstijden Carwash Kampen

Maandag t/m donderdag
08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag
08:30 uur - 20:00 uur
Zaterdag
08:30 uur - 18:00 uur
Zon- en feestdagen
Gesloten