WasPas opwaarderen

Wil je het ritje door onze wasstraat eenvoudig met je WasPas betalen? Dat kan natuurlijk bij Carwash Kampen. 

Je kunt je WasPas contant/per pin opwaarderen in onze wasstraat of gemakkelijk online via ‘Mijn WasPas’ (iDEAL). Jij kiest! Wil je digitaal opwaarderen met iDEAL? Dan heb je een wachtwoord nodig voor het activeren van je WasPas. 

Direct opwaarderen? Scrol dan even naar onder! 

waspas

Heb je nog geen persoonlijk wachtwoord?

Vraag dan hieronder meteen een wachtwoord aan! Liever niet online? Je kunt ook een wachtwoord ophalen bij ons in de wasstraat! 

  Naam:

  E-mailadres:

  Pasnummer:

  Direct digitaal je WasPas opwaarderen?

  Wil je direct je WasPas opwaarderen? Klik hieronder op de button, vul je wachtwoord en je pasnummer of het e-mailadres (indien bekend) in en je wordt automatisch doorverwezen naar jouw persoonlijke WasPas pagina. 

  Klik daarna op ‘Opwaarderen’ en kies het gewenste bedrag waarmee jij wilt opwaarderen. Selecteer vervolgens jouw bank en betaal eenvoudig met iDEAL. 

  Zo is binnen no-time jouw WasPas opgewaardeerd!

  Waardeer je WasPas op en ontvang GRATIS wastegoed!

  Waardeer je WasPas op met € 50,-, € 100,-, € 250,- of € 500,- en ontvang naast de WasPas voordelen ook een leuke bonus! Als je jouw WasPas opwaardeert, dan verhogen wij het opgewaardere tegoed. Hoe meer geld jij op je WasPas zet, hoe hoger je bonus. 

  En natuurlijk blijf je ook gewoon spaarpunten verzamelen. 

  Welke bonus ontvang ik?

  De ervaringen van onze klanten
  Uitstekend
  4.6
  Gebaseerd op 535 recensies
  beoordeel ons op
  Beste carwash van Kampen.
  Perfecte autowasstraat.
  Auto goed schoon, Prima uitzuigen auto
  Goeie wasstraat top!
  Goede begeleiding van het personeel.
  Altijd snel je auto weer schoon en stofzuigers die het wel echt doen, ipv die halve dingen bij andere wasstraten.
  Ze maken met een schoonmaakhandschoen zelfs om je spiegel schoon, daar waar de borstels meestal niet komen. Vriendelijk personeel. Je kan er gratis stofzuigen na een wasbeurt. Je auto komt er weer mooi schoon uit. De velgen hadden ze wel even wat beter kunnen doen maar Verder was het prima.
  Auto was niet waterdicht dus die moesten we dichthouden met onze vingers, maar verder is de auto glashelder geworden. Bedankt voor de prettige service!
  Dit is de wasstraat voor mij. Mijn auto was vies ,dof en toe aan een beste wasbeurt. Op een vieze donkere dag de auto in en naar carwash. Het loopt eigenlijk altijd vlot ,dus lang wachten heb ik nog nooit gehoeven. Personeel altijd vriendelijk.De auto komt er als herboren uit.Ff snel nog de auto uitzuigen en we kunnen weer genieten van een mooi gewassen auto.Tot de volgende keer.
  Een fijne carwash waar ik graag terugkom. Een tijdje terug ook een volgerookte VW Golf langsgebracht voor interieurreiniging, ze hebben er flink werk van gehad maar wat ben ik blij dat de rooklucht uit de auto gehaald is! Kan het alleen maar aanbevelen.
  js_loader
  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 32 recensies
  beoordeel ons op
  Makkelijk en goed en overdekt laatste druppels weghalen en stofzuigen.
  kom er al jaren, top!!!!!
  Goeie service, prettige locatie om de auto te wassen
  Super wasstraat je auto kras vrij en netjes schoon en naar de tijd overdekt gratis stofzuigen! En vriendelijke personeel👍🏼
  goede service. en klant vriendelijk
  Zeer teleurgesteld. De Social Deal aanbieding word afgeraffeld. Vervolgens komt er geen klant gerichte oplossing. Lees eerst de recensies op Google, Facebook en Social Deal voor je besluit om wel of niet naar Carwash Kampen te gaan.
  Super service! Heb de Lava wash genomen. Auto sprankelt weer!
  goede wasprogramma's, hele goede service en ook nog eens een prima stofzuigersysteem👌wij zijn er blij mee, lesauto's snel weer schoon en netjes
  Bei unserer Urlaubstour durch die Niederlande gab's auch für unseren treuen Boliden eine kurze Wäsche. Top Ergebnis zu absolut fairen Preisen und dazu noch wirklich schnell. Danke!
  Altijd goed om daar te wezen.
  js_loader

  Heb je nog geen Waspas? Vraag hem hier dan meteen aan!

  Openingstijden Carwash Kampen

  Maandag t/m donderdag
  08:30 uur - 18:00 uur
  Vrijdag
  08:30 uur - 20:00 uur
  Zaterdag
  08:30 uur - 18:00 uur
  Zon- en feestdagen
  Gesloten