Autobekleding laten reinigen

De auto heeft altijd behoorlijk wat te verduren. Dit geldt voor de buitenkant, maar zeker ook voor de binnenkant. Je herkent het vast wel. Na het eten van een croissantje zit alles onder de kruimels en als je plots moet remmen vliegt de koffie over de bekleding en het dashboard.

En al die vlekken blijf je vaak zelfs na lange tijd nog zien. Of misschien heb je een tweedehands auto gekocht die niet fris ruikt doordat er in gerookt is?

Laat ons jouw autobekleding schoonmaken 🙂 Met onze Poets & Clean service lijkt jouw auto weer alsof hij net uit de garage komt rijden! De binnenkant ruikt weer fris en is vlekvrij. 

vip was

Zo maken wij jouw autobekleding weer schoon

Heb jij al behoorlijk zitten boenen, maar willen die vlekken in de bekleding er met geen mogelijkheid uit? Overweeg dan eens om je autobekleding te laten reinigen. Zo ben jij in no-time van al die vieze vlekken af.

De autobekleding wordt eerst gestofzuigd en vervolgens ingespoten en geborsteld/geboend met reinigingsmiddel. Daarna worden de vlekken met een extractiemachine verwijderd.

Heb jij leren bekleding in jouw auto? Ook daarvoor kun je bij ons terecht! 

Leren bekleding wordt met leerreiniger gereinigd en vervolgens behandeld met een lotion, zodat het leer gevoed wordt en weer soepel aanvoelt.

Is de vlek in de stoffen- of leren bekleding na de behandeling nog niet weg? Dan herhalen wij de behandeling gewoon nog een keer! In bijna alle gevallen krijgen wij de vlekken weg en is de autobekleding weer spik en span.

 

Opties autobekleding laten reinigen

Onze Poets & Clean service kent meerdere opties. Hangt er bijvoorbeeld voortdurend een nare lucht in jouw auto?

Kies dan voor het ‘Interieurtotaal programma’. Je auto wordt gewassen, van binnen gestofzuigd, de ramen en het dashboard worden gepoetst, de dorpels en het complete interieur wordt gereinigd. 

Na deze behandeling is de vieze lucht verdwenen en lijkt jouw bolide weer als nieuw! De kosten voor het reinigen van jouw autobekleding vind je hier.

En wist je dat bij ‘Showroom klaar” de buitenkant van je auto wordt gepolijst en gewaxt? 

reiniging van het interieur

Prijzen voor autobekleding laten reinigen

 • VIP-was € 27,50

  Wassen met LAVA-polish, stofzuigen, schoonmaken voorraam,schoonmaak deurramen (voor) en reinigen dorpels

 • Interieurreiniging v.a. € 42,50

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen,dashboard poetsen en reinigen dorpels

 • Interieurtotaal v.a. € 79,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen,dashboard poetsen, reinigen dorpels, interieurreiniging en bekleding/gehemelte reiniging

 • Polijsten v.a. € 149,95

  Auto wassen, stofzuigen, polijsten en waxen

 • Poetstotaal v.a. € 169,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen, dashboard poetsen, reinigen dorpels, polijsten en waxen

 • Showroom klaar v.a. € 189,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen, dashboard poetsen, reinigen dorpels, interieurreiniging, bekleding/gehemelte reiniging, polijsten en waxen

De VIP-was als Poets & Clean service

Kan de buitenkant van jouw auto wel een opfrisser gebruiken? En laten we dan zeker niet over de binnenkant beginnen. Zand, modder, bladeren. Kortom, niet echt schoon.

Met één van onze Poets & Clean services krijgt jouw auto die aandacht die hij verdient. Je hebt de keuze uit verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een complete interieurreiniging of laat jouw auto polijsten en waxen.

Wil jij net dat beetje extra? Kies dan voor de Poets & Clean service VIP-was. Met onze VIP-was blinkt jouw auto weer als nooit tevoren. En het beste is, dat jij zelfs niets hoeft te doen! Jij geniet gewoon lekker van een kopje koffie of thee terwijl onze medewerkers jouw auto grondig van buiten én binnen reinigen.

Laat professioneel jouw autobekleding schoonmaken

Jouw auto professioneel laten reinigen? Het kan bij Carwash Kampen!

Door het reinigen van je auto, lijkt jouw auto weer als nieuw. Heb jij bijvoorbeeld een tweedehands auto gekocht waar regelmatig een natte hond in vervoerd is? Of ruik je dat er veel in de auto is gerookt?

Door het professioneel reinigen van je auto, ruikt deze weer fris. Kies voor één van onze auto reiniging programma’s bijvoorbeeld Interieurtotaal of Showroom klaar. Bij beiden is een bekleding-, interieur en gehemelte reiniging inbegrepen. 

Dit zorgt dat de onaangename geur uit je auto wordt verwijderd. Daarnaast wordt je auto uitgezogen, je dashboard gepoetst, de auto gewassen en worden je ramen natuurlijk schoongemaakt.

Rookgeur verwijderen

Heb jij last van een rookgeur in je auto? Bijvoorbeeld in de auto die je bent aangeschaft? Of wil je stoppen met roken maar hangt deze lucht nog wel in jouw auto? Vervelend! Helemaal omdat dit vaak niet zo direct kan worden weggehaald. De meeste mensen hebben het idee dat een vervelende geur in de auto kan worden verholpen met een geurspray.

Echter is dit niet het geval. Het zal helpen voor slechts een korte tijd. Als je voorgoed van deze geur af wilt is een ‘strengere’ aanpak nodig. En daarvoor zit je bij Carwash Kampen helemaal goed! Met onze opties voor interieurreiniging ‘Interieur totaal’ of Showroom klaar’ worden de bekleding en het gehemelte grondig gereinigd.

Wij behandelen de bekleding met speciale middelen die viezigheid én ook nare luchtjes verwijderen. Onze medewerkers nemen alle tijd en ruimte om aan je auto te werken, zodat de geur ook daadwerkelijk is verwijdert en dat deze niet over een tijdje weer terugkeert. Als je voor altijd gedag wilt zeggen tegen die vervelende rookgeur in je auto, laat deze geur dan verwijderen bij Carwash Kampen.

Jouw autobekleding laten reinigen?

Wat vinden onze klanten?
Prettige carwash. Je auto wordt schoon, wat wil je nog meer.
Abel van de Craats
Abel van de Craats
07:10 07 Mar 23
Auto weer schoon, ook de bodem na roadtrip Polen
Rene Ja
Rene Ja
09:48 09 Feb 23
Zeer goede wasstraat. Alles indoor incl. stofzuigers. Extra groot voordeel vind ik de sterke zuigkracht van de DHZ stofzuigers. Ideaal met hondeharen.
Carsten van Raalten
Carsten van Raalten
12:25 02 Feb 23
Ontvangst, reiniging en service zijn goed. Alleen jammer dat het toilet niet meer bereikbaar is voor ons senioren (+70 jr). Wij moeten helaas wat vaker plassen, maar daar houden de "makkelijken" onder ons geen rekening mee.
Michael Melsen
Michael Melsen
13:43 30 Jan 23
Ruim opgezet, en alles is er onderdak.
Jan Nijmeijer
Jan Nijmeijer
12:31 15 Jan 23
Net als altijd weer helemaal top! Auto keurig schoon door wasstraat en daarna uitgebreid stofzuigen.
Harm Jan Bruins
Harm Jan Bruins
10:09 09 Jan 23
Een goede wasstraat voor een aantrekkelijke prijs
Peter Dullaart
Peter Dullaart
10:26 06 Jan 23
Goed en snel ,en korrekt behandeld. Goed werk geleverd
Jurrie Wubs
Jurrie Wubs
21:04 29 Dec 22
Beste wasstraat van Vriendelijk personeel.
Theo Hage
Theo Hage
21:46 21 Dec 22
Van de wasboxen gebruik gemaakt, altijd netjes, stofzuiger ruimte is ook altijd netjes
Laura Slijkhuis
Laura Slijkhuis
13:06 21 Dec 22
js_loader
Makkelijk en goed en overdekt laatste druppels weghalen en stofzuigen.
Anne-Marie Meerburg
Anne-Marie Meerburg
14:03 29 Nov 21
kom er al jaren, top!!!!!
Sjoukje Sloots
Sjoukje Sloots
12:43 23 Sep 21
Goeie service, prettige locatie om de auto te wassen
Marja Westerink
Marja Westerink
09:56 17 Sep 21
Super wasstraat je auto kras vrij en netjes schoon en naar de tijd overdekt gratis stofzuigen! En vriendelijke personeel👍🏼
Ammy Vos
Ammy Vos
20:51 13 Jun 20
goede service. en klant vriendelijk
Justin Put
Justin Put
17:15 10 Feb 20
Zeer teleurgesteld. De Social Deal aanbieding word afgeraffeld. Vervolgens komt er geen klant gerichte oplossing. Lees eerst de recensies op Google, Facebook en Social Deal voor je besluit om wel of niet naar Carwash Kampen te gaan.
Marion Godwaldt
Marion Godwaldt
12:59 18 Dec 19
Super service! Heb de Lava wash genomen. Auto sprankelt weer!
Moriam Hassan Balogun
Moriam Hassan Balogun
01:04 15 Nov 19
goede wasprogramma's, hele goede service en ook nog eens een prima stofzuigersysteem👌wij zijn er blij mee, lesauto's snel weer schoon en netjes
Jenny de Krosse
Jenny de Krosse
11:28 29 Jul 19
Bei unserer Urlaubstour durch die Niederlande gab's auch für unseren treuen Boliden eine kurze Wäsche. Top Ergebnis zu absolut fairen Preisen und dazu noch wirklich schnell. Danke!
Stefan Heimann
Stefan Heimann
11:34 24 Jul 17
Altijd goed om daar te wezen.
Andre van Marle
Andre van Marle
11:24 14 May 17
js_loader

Openingstijden Carwash Kampen

Maandag t/m donderdag
08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag
08:30 uur - 20:00 uur
Zaterdag
08:30 uur - 18:00 uur
Zon- en feestdagen
Gesloten