Autobekleding laten reinigen

De auto heeft altijd behoorlijk wat te verduren. Dit geldt voor de buitenkant, maar zeker ook voor de binnenkant. Je herkent het vast wel. Na het eten van een croissantje zit alles onder de kruimels en als je plots moet remmen vliegt de koffie over de bekleding en het dashboard.

En al die vlekken blijf je vaak zelfs na lange tijd nog zien. Of misschien heb je een tweedehands auto gekocht die niet fris ruikt doordat er in gerookt is?

Laat ons jouw autobekleding schoonmaken 🙂 Met onze Poets & Clean service lijkt jouw auto weer alsof hij net uit de garage komt rijden! De binnenkant ruikt weer fris en is vlekvrij. 

vip was

Zo maken wij jouw autobekleding weer schoon

Heb jij al behoorlijk zitten boenen, maar willen die vlekken in de bekleding er met geen mogelijkheid uit? Overweeg dan eens om je autobekleding te laten reinigen. Zo ben jij in no-time van al die vieze vlekken af.

De autobekleding wordt eerst gestofzuigd en vervolgens ingespoten en geborsteld/geboend met reinigingsmiddel. Daarna worden de vlekken met een extractiemachine verwijderd.

Heb jij leren bekleding in jouw auto? Ook daarvoor kun je bij ons terecht! 

Leren bekleding wordt met leerreiniger gereinigd en vervolgens behandeld met een lotion, zodat het leer gevoed wordt en weer soepel aanvoelt.

Is de vlek in de stoffen- of leren bekleding na de behandeling nog niet weg? Dan herhalen wij de behandeling gewoon nog een keer! In bijna alle gevallen krijgen wij de vlekken weg en is de autobekleding weer spik en span.

 

Opties autobekleding laten reinigen

Onze Poets & Clean service kent meerdere opties. Hangt er bijvoorbeeld voortdurend een nare lucht in jouw auto?

Kies dan voor het ‘Interieurtotaal programma’. Je auto wordt gewassen, van binnen gestofzuigd, de ramen en het dashboard worden gepoetst, de dorpels en het complete interieur wordt gereinigd. 

Na deze behandeling is de vieze lucht verdwenen en lijkt jouw bolide weer als nieuw! De kosten voor het reinigen van jouw autobekleding vind je hier.

En wist je dat bij ‘Showroom klaar” de buitenkant van je auto wordt gepolijst en gewaxt? 

reiniging van het interieur

Prijzen voor autobekleding laten reinigen

 • VIP-was € 27,50

  Wassen met LAVA-polish, stofzuigen, schoonmaken voorraam,schoonmaak deurramen (voor) en reinigen dorpels

 • Interieurreiniging v.a. € 42,50

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen,dashboard poetsen en reinigen dorpels

 • Interieurtotaal v.a. € 79,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen,dashboard poetsen, reinigen dorpels, interieurreiniging en bekleding/gehemelte reiniging

 • Polijsten v.a. € 149,95

  Auto wassen, stofzuigen, polijsten en waxen

 • Poetstotaal v.a. € 169,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen, dashboard poetsen, reinigen dorpels, polijsten en waxen

 • Showroom klaar v.a. € 189,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen, dashboard poetsen, reinigen dorpels, interieurreiniging, bekleding/gehemelte reiniging, polijsten en waxen

De VIP-was als Poets & Clean service

Kan de buitenkant van jouw auto wel een opfrisser gebruiken? En laten we dan zeker niet over de binnenkant beginnen. Zand, modder, bladeren. Kortom, niet echt schoon.

Met één van onze Poets & Clean services krijgt jouw auto die aandacht die hij verdient. Je hebt de keuze uit verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een complete interieurreiniging of laat jouw auto polijsten en waxen.

Wil jij net dat beetje extra? Kies dan voor de Poets & Clean service VIP-was. Met onze VIP-was blinkt jouw auto weer als nooit tevoren. En het beste is, dat jij zelfs niets hoeft te doen! Jij geniet gewoon lekker van een kopje koffie of thee terwijl onze medewerkers jouw auto grondig van buiten én binnen reinigen.

Laat professioneel jouw autobekleding schoonmaken

Jouw auto professioneel laten reinigen? Het kan bij Carwash Kampen!

Door het reinigen van je auto, lijkt jouw auto weer als nieuw. Heb jij bijvoorbeeld een tweedehands auto gekocht waar regelmatig een natte hond in vervoerd is? Of ruik je dat er veel in de auto is gerookt?

Door het professioneel reinigen van je auto, ruikt deze weer fris. Kies voor één van onze auto reiniging programma’s bijvoorbeeld Interieurtotaal of Showroom klaar. Bij beiden is een bekleding-, interieur en gehemelte reiniging inbegrepen. 

Dit zorgt dat de onaangename geur uit je auto wordt verwijderd. Daarnaast wordt je auto uitgezogen, je dashboard gepoetst, de auto gewassen en worden je ramen natuurlijk schoongemaakt.

Rookgeur verwijderen

Heb jij last van een rookgeur in je auto? Bijvoorbeeld in de auto die je bent aangeschaft? Of wil je stoppen met roken maar hangt deze lucht nog wel in jouw auto? Vervelend! Helemaal omdat dit vaak niet zo direct kan worden weggehaald. De meeste mensen hebben het idee dat een vervelende geur in de auto kan worden verholpen met een geurspray.

Echter is dit niet het geval. Het zal helpen voor slechts een korte tijd. Als je voorgoed van deze geur af wilt is een ‘strengere’ aanpak nodig. En daarvoor zit je bij Carwash Kampen helemaal goed! Met onze opties voor interieurreiniging ‘Interieur totaal’ of Showroom klaar’ worden de bekleding en het gehemelte grondig gereinigd.

Wij behandelen de bekleding met speciale middelen die viezigheid én ook nare luchtjes verwijderen. Onze medewerkers nemen alle tijd en ruimte om aan je auto te werken, zodat de geur ook daadwerkelijk is verwijdert en dat deze niet over een tijdje weer terugkeert. Als je voor altijd gedag wilt zeggen tegen die vervelende rookgeur in je auto, laat deze geur dan verwijderen bij Carwash Kampen.

Jouw autobekleding laten reinigen?

Wat vinden onze klanten?
4.6 Gebaseerd op 515 recensies van beoordeel ons opJonathan VisserJonathan Visser ★★★★★ Auto was niet waterdicht dus die moesten we dichthouden met onze vingers, maar verder is de auto glashelder geworden. Bedankt voor de prettige service!Hendrik Johannes RuitenbergHendrik Johannes Ruitenberg ★★★★☆ Dit is de wasstraat voor mij. Mijn auto was vies ,dof en toe aan een beste wasbeurt. Op een vieze donkere dag de auto in en naar carwash. Het loopt eigenlijk altijd vlot ,dus lang wachten heb ik nog nooit gehoeven. Personeel altijd vriendelijk.De auto komt er als herboren uit.Ff snel nog de auto uitzuigen en we kunnen weer genieten van een mooi gewassen auto.Tot de volgende keer.Alie BuijertAlie Buijert ★★★★★ De auto glimt weer.ArjenArjen ★★★★★ Een fijne carwash waar ik graag terugkom. Een tijdje terug ook een volgerookte VW Golf langsgebracht voor interieurreiniging, ze hebben er flink werk van gehad maar wat ben ik blij dat de rooklucht uit de auto gehaald is! Kan het alleen maar aanbevelen.Kim Visscher-MatheusKim Visscher-Matheus ★★★★★ Snel en goed. Prijs is ok. En het is inclusief stofzuigen wat je zelf dan moet doen. Je kan ook zelf je auto wassen aan de andere kant. En ook je hond kan je er wassen .js_loader
Makkelijk en goed en overdekt laatste druppels weghalen en stofzuigen.
kom er al jaren, top!!!!!
Sjoukje Sloots
Sjoukje Sloots
1632400994
Goeie service, prettige locatie om de auto te wassen
Marja Westerink
Marja Westerink
1631872611
Super wasstraat je auto kras vrij en netjes schoon en naar de tijd overdekt gratis stofzuigen! En vriendelijke personeel👍🏼
Ammy Vos
Ammy Vos
1592081517
goede service. en klant vriendelijk
Justin Put
Justin Put
1581354915
Zeer teleurgesteld. De Social Deal aanbieding word afgeraffeld. Vervolgens komt er geen klant gerichte oplossing. Lees eerst de recensies op Google, Facebook en Social Deal voor je besluit om wel of niet naar Carwash Kampen te gaan.
Marion Godwaldt
Marion Godwaldt
1576673986
Super service! Heb de Lava wash genomen. Auto sprankelt weer!
goede wasprogramma's, hele goede service en ook nog eens een prima stofzuigersysteem👌wij zijn er blij mee, lesauto's snel weer schoon en netjes
Jenny de Krosse
Jenny de Krosse
1564399683
Bei unserer Urlaubstour durch die Niederlande gab's auch für unseren treuen Boliden eine kurze Wäsche. Top Ergebnis zu absolut fairen Preisen und dazu noch wirklich schnell. Danke!
Stefan Heimann
Stefan Heimann
1500896049
Altijd goed om daar te wezen.
Andre van Marle
Andre van Marle
1494761094
js_loader

Openingstijden Carwash Kampen

Maandag t/m donderdag
08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag
08:30 uur - 20:00 uur
Zaterdag
08:30 uur - 18:00 uur
Zon- en feestdagen
Gesloten