Auto poetsen

Welk gevoel had jij toen je voor het eerst in je ‘nieuwe’ auto stapte? Het interieur van de auto was mooi schoon, het rook fris en de glans van het dashboard kwam je tegemoet. En die buitenkant, wauw. Die glom zo erg dat je er een zonnebril voor nodig had.

Na verloop van tijd wordt dat minder. Vooral als je wel eens wat eet en/of drinkt in de auto, is de kans op vlekken in de bekleding aanwezig. En wat te denken van (kleine) kinderen die volop genieten van hun pakje drinken en dat heerlijke koekje! En de buitenkant van de auto is onderhevig aan verschillende weersinvloeden.

Binnenkant van de auto schoonmaken?

Als je regelmatig de auto wast in de wasstraat, in een wasbox of thuis, zul je ook de auto van binnen zo nu en dan schoonmaken. Even de stofzuiger er doorheen, de ramen van binnen even snel en een doekje over het dashboard. Maar het interieur van je auto goed reinigen, vraagt de nodige tijd en ook de juiste middelen. 

En wat te denken van de buitenkant? Die wordt uiteraard ook al mooi schoon als je door onze wasstraat gaat.

Poets & Clean service

Maar misschien wil jij net dat beetje extra. Iemand die met aandacht jouw auto van binnen en van buiten schoonmaakt. Bij Carwash Kampen bieden we daarom Poets & Clean aan. Dit bestaat uit diverse opties, van de VIP-was tot een mogelijkheid om jouw auto showroomklaar te maken.

Of wil je alleen de binnenkant gedaan hebben? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een medewerker van Carwash Kampen maakt zorgvuldig jouw auto van buiten en van binnen schoon.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen?

Vieze lucht in de auto?

Misschien heb je wel een tweedehands auto gekocht waar in gerookt is of waar regelmatig een natte hond in is vervoerd. Wil je de rooklucht, hondenlucht of een andere vieze lucht uit jouw auto hebben?

Overweeg dan eens om te kiezen voor de optie Interieurtotaal of Showroomklaar. Deze opties hebben bekleding- en gehemeltereiniging er bij in zitten, wat er voor zorgt dat de vieze lucht uit de bekleding gaat en weer fris ruikt.

Prijzen Poets & Clean service

 • VIP-was € 27,50

  Wassen met LAVA-polish, stofzuigen, schoonmaken voorraam,schoonmaak deurramen (voor) en reinigen dorpels

 • Interieurreiniging v.a. € 42,50

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen,dashboard poetsen en reinigen dorpels

 • Interieurtotaal v.a. € 79,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen,dashboard poetsen, reinigen dorpels, interieurreiniging en bekleding/gehemelte reiniging

 • Polijsten v.a. € 149,95

  Auto wassen, stofzuigen, polijsten en waxen

 • Poetstotaal v.a. € 169,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen,dashboard poetsen, reinigen dorpels, polijsten en waxen

 • Showroom klaar v.a. € 189,95

  Auto wassen, stofzuigen, schoonmaken ramen,dashboard poetsen, reinigen dorpels, interieurreiniging, bekleding/gehemelte reiniging, polijsten en waxen

Wil jij ook zo'n schone en glanzende auto?