Zelf autowassen bij Carwash Kampen

De een wast de auto in de wasstraat, de ander wast de auto liever zelf. Maar als je dan je auto liever zelf wast, hoe fijn is het dan dat je alle middelen voor handen hebt. En je ook nog eens alle tijd hebt om dat te doen. Maar, er is meer: je kunt je auto binnen wassen en na afloop gratis stofzuigen. Klinkt goed toch? En het mooiste is: het kan allemaal bij Carwash Kampen.

Wij hebben 3 ruime wasboxen waar jij in alle rust je auto kunt wassen. Je krijgt van ons de tijd om dit te doen, want er loopt geen timer. Geen geren tegen de klok, daar houden wij niet van.
En wist je dat je bij ons in de wasbox “vrij” kan wassen voor een vaste prijs? Voor slechts 7,50 euro kun je onbeperkt gebruik maken van de wasbox om je auto te wassen. Voor grote auto’s, zoals verhoogde/verlengde bestelbus, RAM etc betaal je slechts 10 euro.

De wasboxen staan binnen, wat als voordeel heeft dat wij altijd toezicht hebben op de boxen. Zo zal jouw voorganger dus nooit de kans krijgen om met een wasborstel van de wasbox het motorblok schoon te maken. Naast dat heb je geen last van het weer. Regen of wind, jij staat droog met de auto.

De boxen zijn ook geschikt voor een camper of caravan. Om het dak goed schoon te kunnen maken, kun je gebruik maken van aanwezige trap/ladder. En voor een prijs per strekkende meter kan je onbeperkt wassen. 

Programma's zelf autowassen

  • Hoge druk schuim (warm water)
  • Schuim wassen (warm water)
  • Afspoelen
  • Wax
  • Naspoelen met Osmose water voor een vlekvrij wasresultaat
  • Hogedruk spuiten met voldoende druk ( 100 bar)